uitvaartbegeleidingstefaan             24/24 en 7/7 - T. 055 42 24 49 - GSM 0475 98 06 51 - Brusselsestraat 70 - 9660 Brakel

Rouwtoebehoren

Juwelen
Deze unieke sieraden zijn voorzien van een kleine holle ruimte. Dit kan gebruikt worden voor een symbolische hoeveelheid as of een stukje haar van uw dierbare overledene. Deze zijn verkrijgbaar in zilver, geel en wit goud.

Diamant
Door nieuwe technologie is het mogelijk om na de crematie een kleine hoeveelheid van de as te zuiveren en de koolstof daaruit te gebruiken voor het creëren van een echte diamant.
Daarmee heeft u een prachtige, gecertificeerde edelsteen als aandenken voor de eeuwigheid. De Diamant kan worden vervaardigd in verschillende kleuren en kan op veel verschillende manieren worden geslepen.

Vingerafdruk
Uitvaartbegeleiding Stefaan kan door middel van een vingerafdruk een herinnering voor het leven maken van uw dierbare, namelijk een vingerafdrukhanger. Op deze manier heeft u een vingerafdruk in goud of zilver van uw geliefde, uw kind, uw vader of moeder altijd dicht bij u. Een vingerafdruk heeft unieke lijnen en vormen die voor ieder individu anders zijn, hierdoor is ieder sieraad uniek en is het een persoonlijke talisman.

Bloemen natuur
Onze natuurlijke bloemen worden geleverd volgens uw wensen en normen. De bloemist, naar uw keuze, vervaardigd bloemstukken en kronen volgens de prijsklasse die u vraagt. Naargelang het seizoen proberen deze de keuze van de bloemen te respecteren.

Bloemen zijde

Gedenkstenen

Urnes

Fotokaders
Een uniek voorbeeld van fotokader is waarbij een buisje onderaan de kader die voorzien is van een ashouder. Op deze manier kan u een symbolisch beetje as bewaren bij de foto van uw dierbare.
webdesign: drukkerij surdiacourt-   ontwikkeling: thisconnect-   all rights reserved